logo1

گواهینامه های مدیریتی گواهینامه سیستم های مدیریتی

گواهینامه های مدیریتی | گواهینامه سیستم های مدیریتی

منظور از گواهینامه سیستم های مدیریتی چیست ؟ در این مطالب قصد داریم به شما توضیح دهیم که گواهینامه های مدیریتی چه هستند و چه کاربردی دارند.

اگر بخواهیم استاندارد هارا تقسیم نماییم به طور کلی دو نوع استاندارد وجود دارد که هرکدام را به طور مختصر توضیح خواهیم داد پس همراه ما باشید...

ISO Management

انواع استاندارد های ایزو :

1-    استاندارد فنی محصولات : استانداردهایی که مسائل فنی محصولات را بررسی میکند و تولید کننده حتما باید از ان پیروی نماید و محصول خود را تولید کند . برای مثال یک شرکت تولید آسفالت باید به استانداردهای بین المللی ASTM D2027 M و EN 15322 برای قیرهای محلول و استانداردهای ASTM D2397 M و EN 13808 برای قیرهای امولسیون و ... که مستقیما درارتباط با کیفیت محصول هستند عمل نماید .مسئولیت این کار بر عهده ی واحد کنترل کیفیت است که بعضا با واحد تضمین کیفیت که در سیستم های مدیریتی وجود دارد اشتباه گرفته می شود .

2-   استاندارد سیستم های مدیریتی: منظور از سیستم های مدیریتی استانداردهای جامع و هدفمندی هستند که در سطح مدیریت در حوزه های مختلف کاربرد دارند . استاندارد سیستم های مدیریتی در واقع به مدیران مجموعه کمک میکند تا اقداماتی را در شرکت انجام دهند که در راستای بهبود عملکرد خود اعم از کیفی، ایمنی، بهداشتی،زیست محیطی و ... قدم بردارند. پیاده سازی سیستم های مدیریت در شرکت مختص به یک واحد نیست و تمامی واحد ها باید کار خود را در این زمینه انجام دهند . یک واحد نماینده مدیریت و یا واحد تضمین کیفیت یا HSE بر این عملکرد نظارت دارد و گزارشات تهیه شده را در اختیار مدیریت ارشد قرار میدهد و در یک جلسه ممیزی داخلی و در نهایت بازنگری مدیریت این اقدامات مورد بررسی قرار میگیرند. گواهینامه سیستم های مدیریتی یا گواهینامه های مدیریتی در ایران با عنوان گواهینامه های ایزو نیز شناخته میشوند . شناخته شده ترین گواهینامه های مدیریتی در ایران عبارتند از: گواهینامه ISO 9001 سیستم مدیریت کیفیت ، گواهینامه ISO 14001سیستم مدیریت زیست محیطی ،گواهینامه ISO 45001 سیستم مدیریت ایمنی و بهداشت شغلی ، گواهینامه ISO 22000 سیستم مدیریت ایمنی در صنایع غذایی ، گواهینامه IMS سیستم مدیریت یکپارچه ، گواهینامه HSE و ...

شرکتهای صادرکننده گواهینامه ایزو که اصطلاحا CB نیز شناخته میشوند برای صدور گواهینامه های مدیریتی، درجلسه ممیزی اقدامات شرکت را بررسی و پس از مشاهده و تایید مدارک ( مستندات و سوابق) منطبق بر الزامات استاندارد مورد نظر سازمان ، اقدام به صدور گواهینامه های مدیریتی یا همان گواهینامه های ایزو برای شرکت می نمایند .

گواهینامه های مدیریتی در ایران جزء گواهینامه های اجباری برای سازمان نبوده ولی داشتن گواهینامه های مدیریتی و پیاده سازی صحیح الزامات استانداردهای مدیریتی قطعا میتواند نتایج مثبتی در دراز مدت برای سازمان داشته باشد. البته در حال حاضر استانداردهای مدیریتی در تبلیغات و مناقصات نقش بسزایی دارند و قطعا انتخاب مشتریان و کارفرمایان سازمانهایی است که دارای گواهینامه های مدیریتی هستند .

در آخر، بیان این نکته ضروریست که هرسازمانی گواهینامه ایزو(مدیریتی) را دریافت نمود دلیلی بر کیفیت بالای محصولات و یا خدمات نیست و در واقع نشان دهنده تلاش شرکت برای ارتقای کیفیت و محصولات خود نسبت به قبل است .

*گواهینامه های فنی محصولات را با گواهینامه های مدیریتی اشتباه نگیریم*

جهت کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

برخی از مطالب سرچ شده توسط کاربران محترم:

گواهینامه های مدیریتی، استانداردهای مدیریتی، گواهینامه سیستم مدیریت یکپارچه، گواهینامه سیستم های مدیریتی، گواهینامه سیستم مدیریت کیفیت، گواهینامه های سیستم مدیریتی، استاندارد ایزو، ایزو مدیریتی، گواهی مدیریتی برای شرکت، دریافت گواهینامه مدیریتی برای شرکت، تفاوت استاندارد مدیریتی با استاندارد محصول، انواع استاندارد ایزو، مدرک سیستم های مدیریتی، گواهینامه ایزو مدیریتی، گواهینامه ایزو، گواهینامه ISO

  • تهران، صادقیه
  • 02144259582
  • --
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ارسال پیغام

  ایمیل ارسال نشد !   Your email has been sent.
بالا