photo 2018 07 28 17 43 59

گواهینامه ISO22000:2005

10 مرداد 1397
نویسنده :  

22000

گواهینامه ISO22000

گواهینامهISO22000 تحت عنوان سیستم مدیریت ایمنی در صنایع غذایی می باشد.آخرین ویرایش ایزو22000مربوط به سال 2005 میلادی است. این استاندارد مربوط به ایمنی و سلامت مواد غذایی میباشد.متقاضیان اخذ گواهی نامه ایزو 22000 در واقع تمامی نقاط بحرانی و پر خطر جهت بروز آلودگی را در فرایند تولید مواد غذایی شناسایی نموده و کنترل می نمایند تا در نهایت محصول با کیفیت و کاملا سالم و بهداشتی را در اختیار مشتری قرار دهند.

برای دریافت گواهینامه ایزو 22000 بهتر است ابتدا و یا همزمان برای دریافت گواهینامه ایزو 9001 نیز اقدام کرد، چون طراحی ، مستند سازی و پیاده سازی مستقیم مدیریت ایمنی در صنایع غذایی و طراحی، مستند سازی و پیاده سازی سیستم مدیریت کیفیت دارای اشتراکاتی هستند. و پیاده سازی همزمان این دو استاندارد منافع خوبی را در پی دارد. بیشتر اصول استاندارد ایزو 22000 بر مبنای استاندارد HACCP میباشد.

HACCP یک استاندارد آمریکایی بوده که قبل از ایزو 22000 مورد استفاده اکثر شرکت ها قرار گرفته است.

گواهینامه ایزو22000 معمولا به صورت موارد زیر در اینترنت جستجو میگردد:
ایزو 22000، گواهینامه ایمنی در صنایع غذایی، مدرک ایزو 22000، مراجع صادر کننده ایزو 22000، مشاوره ایزو 22000، استاندارد ایزو 22000، استاندارد ایمنی در صنایع غذایی، اخذ 22000، اخذ استاندارد ایمنی و صنایع غذایی ، گواهی نامهISO22000 ، گواهینامهISO22000 ، اخذ گواه نامه ISO22000 ، آخرین ویرایش ISO22000 ، گواهی نامه ISO ، گواهینامه ISO22000 ، ISO22000 چیست ، کاربردISO22000 ، گواهی نامهISO ، گواهینامهISO ، گواهینامه ISO
برای کسب اطلاعات بیشتر ومشاوره رایگان بامرکز رایان سرت تماس حاصل فرمایید.

0 نظر 234 بازدیدها
برچسب :

Leave your comment

از پر شدن تمامی موارد الزامی ستاره‌دار (*) اطمینان حاصل کنید. کد HTML مجاز نیست.

  • تهران، صادقیه
  • 02144259582
  • --
  • این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

ارسال پیغام

  ایمیل ارسال نشد !   Your email has been sent.
بالا